Samstag, 23. August 2014

FC Ingolstadt 04 II - FC Bayern München II 1:0

Echipele secunde ale lui FC Ingolstadt şi Bayern München joacă în aceeaşi grupă din liga a 4-a, liga regională Bavaria (Regionalliga Bayern). Astăzi cele două echipe şi-au măsurat forţele pe stadionul ESV din Ingolstadt.

Echipele din eşaloanele superioare (FC Ingolstadt în a doua Bundesliga şi Bayern München în prima) acordă acestor echipe care joacă de obicei în două sau trei ligi mai inferioare o etenţie cuvenită, de acolo putând să recruteze multe talente pentru prima garnitură. Pe de altă parte, jucători din prima echipă ale cluburilor profesioniste mai evoluează câteodată în echipele secunde, parcurgând un program de reconvalescenţă după o accidentare serioasă, sau aflăndu-se într-o criză de formă sportivă, dar şi măsuri disciplinare pot juca un rol.

Numele cele mai cunoscute au fost astăzi Andreas Buchner (Ingolstadt, nr. 16, roşu)) şi Tobias Schweinsteiger (München, nr. 7, alb, căpitan de echipă), fratele internaţionalului Bastian Schweinsteiger.

Meciul a început cu o întârziere de 15 minute, münchenezii stând într-o coloană pe mult frecventata autostradă A9 München – Berlin. Pe gazon cele două echipe au ştiut să contracareze cu succes atacurile adversarului. Numai o singură dată atacanţii din Ingolstadt au reuşit să pătrundă prin apărarea müncheneză şi să marcheze singurul gol al meciului prin debutantul Dominik Weiß (min. 55).

Foto: Anton Delagiarmata
O laudă deosebită merită galeria müncheneză care şi-a susţinut echipa cu cântece şi lozinci în mod foarte sportiv tot timpul meciului. Să nu uităm: vorbim de un meci în liga a 4-a, urmărit de 650 de spectatori.

Anton Delagiarmata

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen